Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
 
 
 
 
 

Ştirile primăriei

Lista centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 organizate de
Primăria Municipiului Arad

  • Centrul de zi pentru vârstnici - Arad, Micălaca, str. Crinului, nr.16   (1 flux)
  • Centrul de zi pentru vârstnici - Arad, Calea Timişorii Nr. 39   (1 fluxuri)
  • Cinematograful Arta - Arad, Str. Vasile Alecsandri Nr. 2   (1 fluxuri)
  • Cinematograful Grădişte - Arad, str. Petru Rareş, nr. 25    (2 fluxuri)
  • Cinematograful Solidaritatea - Arad, Gai, str. Codrului, nr. 4/2   (1 fluxuri)
  • Sala de sport - Arad, Strada Predeal Nr. 8A   (1 fluxuri)
  • Drive Thru - Arad, Micălaca, parcarea hipermarket REAL

  COMUNICATE ...Ian 25, 2022
    COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Arad împreună cu Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au dat startul unui proiect menit să contribuie la înfrumusețarea orașului. Proiectul se adresează agenților economici care își desfășoară activitatea economică în municipiu și care își pot amenaja vitrinele cu sprijinul studenților arădeni.

Continuare (1958 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Ian 25, 2022
    Ministrul Apărării Naționale, în vizită la Arad

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a efectuat vineri, 21 ianuarie 2022, o vizită la Arad. Aceasta a început în Cetatea Aradului unde s-a întâlnit cu militarii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” Arad și cu reprezentanții administrației locale. Subiectul central al întâlnirii a fost deblocarea situației privind trecerea Cetății Aradului din patrimoniul Ministerului Apărării Naționale în cel al municipalității. Discuțiile au continuat apoi la sediul Primăriei.

Continuare (2576 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Ian 25, 2022
    COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Arad a stabilit amplasamentele pentru desfășurarea comerțului ambulant pe domeniul public cu produse specifice Zilei Îndrăgostiților, Zilelor de 1 Martie și 8 Martie, astfel:

Continuare (7212 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Ian 21, 2022
    Începe vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 5-11 ani

Începând de miercuri, 26.01.2022, în municipiul Arad va fi demarată campania de vaccinare anti-COVID a copiilor din grupa de vârstă 5-11 ani. Singurul centru din municipiu unde se va administra vaccinul Comirnaty-Pfizer/BioNTech este cel amenajat de Primăria Municipiului Arad în incinta Cinematografului Grădiște situat pe str. Petru Rareș nr. 25. Programarea copiilor se face pe platforma pusă la dispoziție de Serviciul de Telecomunicații Speciale, prin intermediul conturilor părinților sau ale reprezentanților legali.

Continuare (2211 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Ian 17, 2022
    COMUNICAT DE PRESĂ
Luni, 17 ianuarie 2022, Primăria Municipiului Arad și SC PAB România SRL au semnat contractul de lucrări pentru proiectul “Amenajare traseu de transport public de călători care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare”.

Continuare (2554 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Ian 13, 2022
    Educatia dincolo de PANDEMIE
Colaborarea Primăriei Arad cu societatea civilă continuă și în 2022. De această dată este vorba despre proiectul “Educația dincolo de PANDEMIE” dedicat elevilor claselor IX-XII, care vor primi suport educațional din partea profesorilor, în vederea susținerii examenului de bacalaureat.

Continuare (1614 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Ian 13, 2022
    Primarul Călin Bibart: "Profităm de orice finantare europeană pentru a îmbunătăti actul administrativ"
Primăria Municipiului Arad a obținut finanțare pentru un nou proiect european, în valoare de 302.260 lei, din care 98% este co-finanțarea din fonduri europene - prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA). Este vorba despre proiectul „Integritate și responsabilitate în administrația publică arădeană” care demonstrează angajamentul instituției pentru o administrație sănătoasă și corectă.

Continuare (2525 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Ian 13, 2022
    Restrictii de circulatie în municipiu

Lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare pluvială din cartierul Micălaca, zona 300, vor impune anumite restricții de circulație în următoarea perioadă.

Continuare (1090 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Ian 07, 2022
    Primarul Călin Bibart: "Sunt sigur că anul acesta vom face cel putin atât cât am realizat în anul 2021"
Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a făcut joi, 6 ianuarie 2022, o analiză succintă a primului an de mandat. La capitolul realizări a punctat investițiile în modernizarea rețelei de termoficare a municipiului, cele în infrastructură (reabilitarea Podului Decebal, asfaltarea celor 50 de străzi de pământ și repararea a altor 30 străzi din oraș, numai în anul 2021) și nu în ultimul rând demararea lucrărilor la două dintre cele mai mari proiecte ale municipalității, realizate din fonduri europene: „Reconversia funcțională și revitalizarea terenului din zona Micălaca 300” și „Revitalizarea zonei Mărului”.

Continuare (3099 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Ian 03, 2022
    A început colectarea brazilor

Începând de săptămâna aceasta Primăria Municipiului Arad dă startul campaniei de colectare a brazilor naturali, rămași după sărbători. În colaborare cu operatorul de salubritate RETIM S.A și societatea Gospodărirea Comunală, Primăria Arad, prin direcția de specialitate, demarează acțiunile de colectare a pomilor de Crăciun. În acest fel se evită depozitarea necontrolată a acestora pe domeniul public.

Continuare (966 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Dec 30, 2021
    Concertul de Revelion restricționează circulația în centrul municipiului

În vederea desfășurării în condiții de siguranță a concertului de Revelion din P-ța Primăriei și a focului de artificii, Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat anumite restricții rutiere pentru vehicule și tramvaie pe B-dul Revoluției în zilele de 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022.

Continuare (974 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Dec 30, 2021
    Gala Sportului Arădean, ediția 2021

A devenit practic o tradiție ca la finele anului, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură să organizeze un eveniment special dedicat performerilor arădeni, prin care să-și arate respectul și recunoștința față de contribuția lor la promovarea imaginii orașului și a județului nostru atât în țară cât și în străinătate. S-a întâmplat și anul acesta, chiar dacă evenimentul a trebuit să se desfășoare în condiții speciale din cauza pandemiei de COVID-19.

Continuare (4077 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Dec 30, 2021
    Punct de vedere

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la scoaterea la licitație a imobilului care a aparținut lui Ștefan Cicio Pop și a interesului deosebit manifestat de opinia publică  față de acest subiect, Primăria Municipiului Arad, prin vocea edilului Călin Bibarț, face următoarele precizări:

Primăria Arad își va exprima dreptul de preemțiune pentru achiziționarea imobilului de pe strada Cicio Pop nr. 3. Până la data licitației se vor verifica toate documentele imobilului, deoarece pe lângă datoriile pe care actualii proprietari le înregistrează la bugetul local, sunt restanțe și față de alte entități. Vrem să avem o situație clară, astfel încât imobilul să poată trece în patrimoniul municipalității arădene cu o situație juridică clară.”, a explicat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Dec 30, 2021
    Taxele și impozitele locale pe 2022 se vor putea plăti din 10 ianuarie

Primăria Municipiului Arad prin Direcția Venituri anunță că începând de luni, 10 ianuarie, se vor putea achita taxele și impozitele locale aferente anului 2022.

Arădenii au la dispoziție următoarele modalități de plată: plata online (platforma electronică - globalpay și ghiseul.ro), stații Selfpay, prin POS și numerar.

Continuare (1864 octeţi) Versiunea pentru tipărire

  COMUNICATE ...Dec 22, 2021
    Centrul de vaccinare din Grădiste, deschis de sărbători
Centrul de vaccinare amenajat în incinta Cinematografului Grădiște va rămâne deschis pe durata sărbătorilor de iarnă. Acesta va funcționa cu program normal (8:00 - 20:00) în zilele de 25, 26 și 31 decembrie 2021, cât și în 1 ianuarie 2022.

Continuare (1626 octeţi) Versiunea pentru tipărire

Anunţuri publice

Transparenţă decizională

 
DEZBATERI PUBLICE ...Ian 26, 2022
  ANUNT DEZBATERE PUBLICĂ

Primăria Municipiului Arad organizează marți, 01.02.2022, ora 14:00, dezbaterea publică ONLINE având următoarea tematică:

Continuare (2188 octeţi) Versiunea pentru tipărire


LICITATII ...Ian 25, 2022
DEZBATERI PUBLICE ...Ian 21, 2022
  ANUNȚ DEZBATERE PUBLICĂ

Primăria Municipiului Arad organizează joi 27.01.2022, ora 16:00, dezbaterea publică ONLINE pe marginea studiului de oportunitate depus în vederea emiterii avizului de oportunitate pentru inițierea documentației de urbanism P.U.Z și R.L.U. – Locuințe colective, zonă comerț, servicii și dotări, amplasament – municipiul Arad, str. Podgoriei, beneficiar: Ispas Claudiu Daniel, reprezentant al SC ECOSYSTEME SRL, proiectant – SC POWER ON SOLUTION SRL, proiect nr. 07/2021 și a studiului de oportunitate depus în vederea emiterii avizului de oportunitate pentru inițierea documentației de urbanism P.U.Z. și R.L.U. – Schimbare destinație din curți – construcții, în acces pentru imobilul din Arad str. Păstorului nr. 10 în vederea corelării cu „PUZ  - Locuințe colective, zonă comerț, servicii și dotări, amplasat pe CF 317853, CF 307518, CF 323240, CF 311087 Arad”, proiectant – SC POWER ON SOLUTION SRL, proiect nr. 20/2021, aflate în etapa 1 de informare și consultare a populației, conform Or. MDRT nr. 2701/2010.

Continuare (2372 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ACHIZITII ...Ian 19, 2022
  ANUNT

Municipiul Arad prin Serviciul Achiziții Publice din cadrul Direcției Tehnice, solicită până la data de 26.01.2022 ora 15:30 oferte de preț pentru achiziția de Servicii de pază.

- Invitația de participare - vizualizează aici
- Achiziții - vizualizează aici
- Caiet de sarcini - vizualizează aici

Continuare (277 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ANUNȚURI ...Ian 17, 2022
  ANUNT privind afisarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Unitatea Administrativ - Teritorială Arad, județul Arad, anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 31, 34, 37, 38, 827, începând cu data de 17.01.2022, pe o perioadă de 60 zile, la sediul Primăriei Municipiului Arad, conform art. 14 alin. (1) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
Data de început a afișării: 17.01.2022
Data de sfârșit a afișării: 21.03.2022

Continuare (3073 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ANUNȚURI ...Ian 07, 2022
  ANUNT PREALABIL privind afisarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Unitatea Administrativ - Teritorială Arad, județul Arad, anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 31, 34, 37, 38, 827, începând cu data de 17.01.2022, pe o perioadă de 60 zile, la sediul Primăriei Municipiului Arad, conform art. 14 alin. (1) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
Data de început a afișării: 17.01.2022
Data de sfârșit a afișării: 21.03.2022

Continuare (599 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ANUNȚURI ...Ian 06, 2022
  ANUNT

ANUNȚ

Unitatea Administrativ - Teritorială Arad, județul Arad, anunță publicarea planului parcelar și a tabelului parcelar întocmite pentru Tarla T 310, parcela A 2426 U.A.T. Arad, pe o perioadă de 30 de zile calendaristice, conform art. 40 alin. (7) - (8) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
Data de început a afișării: 06.01.2022
Data de sfârșit a afișării:   07.02.2022

- TABEL PARCELAR AVIZAT - Vizualizează aici
- PLAN PARCELAR AVIZAT - Vizualizează aici

Continuare (578 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ANUNȚURI ...Dec 29, 2021
  ANUNT PREALABIL

Unitatea Administrativ - Teritorială Arad, județul Arad, anunță publicarea planului parcelar și a tabelului parcelar întocmite pentru Tarla T 310, parcela A 2426 U.A.T. Arad, pe o perioadă de 30 de zile calendaristice, conform art. 40 alin. (7) - (8) din Legea cadastrului și publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

  • Data de început a afișării: 06.01.2022
  • Data de sfârșit a afișării : 07.02.2022

Continuare (575 octeţi) Versiunea pentru tipărire


LICITATII ...Dec 23, 2021
LICITATII ...Dec 16, 2021
  ANUNT

Municipiul Arad prin Serviciul Achiziții Publice din cadrul Direcției Tehnice, solicită până la data de 22.12.2021 ora 15:30, oferte de preț pentru achiziția de "Servicii de pază"

- Vizualizează tabelul cu planificarea orelor de lucru - aici

- Vizualizează caietul de sarcini pentru achiziţia de servicii de pază- aici

- Vizualizează pontajul centralizat - aici

- Vizualizează adresa publicării invitaţie - aici

- Vizualizează anunţul - aici

- Vizualizează invitaţia de participare - aici

Versiunea pentru tipărire


DEZBATERI PUBLICE ...Ian 27, 2022
ANUNȚURI ...Ian 20, 2022
ANUNȚURI ...Ian 20, 2022
ANUNȚURI ...Dec 28, 2021
ANUNȚURI ...Dec 22, 2021
  Transparentă decizională

Începând cu data de miercuri, 22.12.2021, la intrarea in Primăria Municipiului Arad, este afișat următorul document privind:

Proiect de hotărâre privind atribuirea de denumire de stradă în municipiul Arad, în interiorul cartierului Aradul Nou – iniţiativa primarului

Continuare (881 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ANUNȚURI ...Dec 22, 2021
ANUNȚURI ...Dec 10, 2021
  Transparentă decizională

Începând cu data de vineri, 10.12.2021, la intrarea in Primăria Municipiului Arad, este afișat următorul document privind:

Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru utilizarea zonei de agrement Patinoarul Municipal Arad– iniţiativa primarului

Continuare (881 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ANUNȚURI ...Dec 03, 2021
  Transparentă decizională

Începând cu data de vineri, 03.12.2021, la intrarea in Primăria Municipiului Arad, este afișat următorul document privind:


Proiect de hotărvre cu privire la aprobarea ajustării tarifelor pentru serviciile prestate de SC Târguri Oboare și Pieţe SA Arad – iniţiativa primarului

Continuare (901 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ANUNȚURI ...Dec 02, 2021
  Transparentă decizională

Începând cu data de vineri, 26.11.2021, pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, este afișat următorul document privind:

Proiect de hotărâre privind aprobarea "Studiu de trafic pentru reglementarea circulaţiei pe drumurile publice din cartierele municipiului Arad”

Continuare (700 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ANUNȚURI ...Noi 11, 2021
  Transparentă decizională

Începând cu data de joi, 11.11.2021, pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, este afișat următorul document privind:

Proiect de hotărâre privind aprobarea Amenajamentului pastoral pentru suprafețele de pajiști și fânețe din extravilanul mun. Arad - inițiativa primarului

Continuare (693 octeţi) Versiunea pentru tipărire


ANUNȚURI ...Noi 08, 2021
ANUNȚURI ...Noi 05, 2021
ANUNȚURI ...Oct 21, 2021
COMUNICATE ...Oct 18, 2021
  ANUNT DEZBATERE PUBLICĂ ONLINE

Vineri, 22.10.2021, ora 11.00, la inițiativa Comisiei de educație, cultură, culte, copii, tineret, sport și turism a Consiliului Local al Municipiului Arad se va organiza dezbaterea publică ONLINE pe marginea oportunității achiziționării clădirii Teatrului Vechi din Municipiul Arad.

Facem precizarea că dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM, timp de 40 de minute. Această sesiune poate fi prelungită cu încă o sesiune cu aceeași durată, dacă se constată această necesitate.

Continuare (1217 octeţi) Versiunea pentru tipărire


Calendar evenimente
 
Ianuarie 2022


1
2
3
4
5
6
7
8
9
28

 
Certificări
 
Certificatul de conformitate a sistemului de management al calității
 


Primaria Arad: cod 310130, Arad, Blvd. Revolutiei, nr. 75 Tel: +40 257 281850, Fax +40 257 284744
© 2009, ALIAS Com & Primăria Arad, All Rights Reserved